Publiekswerking voor scholen

KOOP JE TICKETS ONLINE

TICKETS !

 

Richtlijnen voor bezoekers

  • publiekswerking voor groepen

Maak van je schoolbezoek een educatieve topper met het aanbod van de educatieve dienst!

In het Museum:

Geef je schoolgroep een passende educatieve begeleiding met onze gidsen-animatoren. Met een rondleiding, dinoverhaal of atelier ontrafelen ze actief de huidige of prehistorische dierenwereld, de evolutie, de aarde of de mens. 

Begeleid je liever zelf je schoolgroep, dan helpen onze didactische dossiers je jouw bezoek voor te bereiden. Met onze werkbladen verkennen je leerlingen zelfstandig een museumzaal. Je vindt al het nodige bij de didactische documenten.

In jouw schoolbuurt:

Je hoeft niet eens naar het Museum te komen om een leerrijke dag mee te maken. In onze rondreizende wetenschapsvrachtwagen XperiLAB.be komen leerlingen alles te weten hoe een wetenschapper te werk gaat. In Brussel toeren we dan weer rond met workshop-expo’s over verschillende aspecten van de natuur. Klik hieronder snel door voor meer info.

 

Wil je snel weten wat de educatieve dienst voor jouw klas aanbiedt, klik dan door naar het overzicht per schoolniveau.

Studeer je verder voor leerkracht dan kan je bij ons terecht voor een stage. Ben je al leraar, dan krijg je regelmatig een update van ons aanbod via speciale lerarendagen. Klik hieronder snel door voor meer info.

visueel van Classific'Action

Huidige tentoonstellingen

Hier vind je de huidige tentoonstellingen van het Museum.

Go to top